Sistemul integrat de supraveghere video a devenit operațional

Primăria Nanov \ Documente \ Noutăți \ Sistemul integrat de supraveghere video a devenit operațional

Sistemul integrat de supraveghere video a devenit operațional

15 oct. 2021 19:07

În continuarea programului de modernizare a domeniului public, Primăria Nanov a lansat sistemul integrat de supraveghere video a localității.  52 de camere motorizate, de înaltă rezoluție, au fost deja montate și conectate la dispeceratul ce funcționează în incinta primăriei, urmând ca numărul acestora să ajungă la 85.

Camere de înaltă rezoluție

Camerele dispun de funcții inteligente, cum ar fi  urmărirea automată a persoanelor din aria supravegheată, zoom optic – pentru identificarea clară a persoanelor și autoturismelor, de la distanțe mari, atât pe timpul zilei cât și în întuneric. De asemenea, pot fi controlate în plan vertical și orizontal de către dispecer, asigurând supravegherea unei arii  mult mai extinse decât a camerelor fixe.

Supraveghere activă

Sistemul a fost conceput pentru a oferi mai mult decât supraveghere video. Operatorii din dispecerat monitorizează camerele 24 de ore din 24 și au la dispoziție o echipă de intervenție rapidă, care se deplasează pe teren ori de câte ori este necesar.

Din aceeași categorie:

Diriginte de șantier, comuna Nanov

U.A.T. comuna Nanov, solicită oferte pentru serviciile de Dirigentie de șantier, necesare executării lucrării “MODERNIZARE STRĂZI ÎN COM. NANOV, JUD. TELEORMAN”, (ASFALT 1). Ofertele pot fi trimise pe următoarea adresa de e-mail:...

Concurs pentru ocuparea unei funcții – MUNCITOR CALIFICAT

Primăria Nanov, cu sediul în Str. Dunării nr. 180, comuna Nanov, județul Teleorman, organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractual vacante în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1336/28.10.2022, după cum urmează:   DENUMIREA POSTULUI: MUNCITOR...